Vállalati energetikai audit

Vállalati energetikai audit

A veszteségforrások meghatározása után lehetőség van a szükséges beavatkozási lehetőségek , majd azok költségének kiszámítására/becslésére, és a megtérülési idő meghatározására. A vállalat menedzsmentje ez alapján tud döntést hozni, hogy a javasolt beavatkozási intézkedések közül melyeket fogja megvalósítani.

A beavatkozási lehetőségek vizsgálata során kiértékeljük a beszerzési, karbantartási, felújítási és beruházási lehetőségeket, és javaslatot teszünk projektekre a jobb energiahatékonyság, illetve a költségek csökkentése érdekében.

Munkatársaink a Future Energy csoport többi tagjával együtt, nemzetközi tapasztalatok alapján, területenként a legjobban bevált megoldásokat "Best Practice" kínálják ügyfeleinknek.

Környezetvédelem 

az általunk forgalmazott energiamegtakarítási, energiahatékonysági rendszerek és tanácsadói tevékenységünk csökkentik a felhasználandó energiamennyiséget, csökkentik az energia előállítása során keletkező káros anyagok kibocsátását is...

Cégünk 

"ENERGIAKÖLTSÉGEK csökkentése"
- a Future Energy Kft. mottója.
Cégünk az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikai rendszer integrátor olyan irányítási és szabályzási eljárásokat és technológia megoldásokat tervez valamint ehhez szállít eszközöket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését...

Impresszum 

Future Energy Kft.
Gyula u. 17. 
1039 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 436 5171
Fax +36 1 436 5172