Rólunk

Rólunk

Környezetvédelem

Az általunk forgalmazott energiamegtakarítási, energiahatékonysági rendszerek és tanácsadói tevékenységünk csökkentik az energiafogyasztást és a káros anyagok kibocsátását is.

A fosszilis energiahordozókat a villamosenergia termelésben igen sok helyen használják még, amelyek elégetése során olyan égéstermékek kerülnek a levegőbe, amelyek nagymértékben hozzájárulnak az üvegházhatáshoz.

Ügyfeleink a szolgáltatásiank eredményeinek segítségével megszerezhetik az ISO 14001-es minősítést, továbbá a felvállalt CO2 csökkentésre vonatkozó éves céljaikat könnyebben teljesíthetik, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez.

Cégünk

Cégünk az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikairendszer integrátor olyan energiahatékonysági megoldásokat és szolgáltatásokat biztosít és technológia megoldásokat szállít, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését, környezetünk védelmét.

Cégünk küldetését két üzletág keretében valósítjuk meg:

FUTURE-CONSULT üzletág feladata a vállalati vagy intézményi energia vételezéstől – áram-, gázvásárlás – az energia felhasználási folyamatok felmérésén át, a lehetséges energiaköltség optimalizálási eljárások és eszközök meghatározásán és tervezéséig. A legkomplexebb szolgáltatás, mikor a teljes energiamenedzsment irányítási rendszer – ISO 50001 szabályozás – megvalósítjuk a vállalat más ISO irányítási rendszeréhez integráltan. Az energetikai tanácsadás területén olyan módszertani megközelítést alkalmazunk, amely képes a nemzetközi tapasztalatokat és a helyi adottságokat egyesítve az ügyfél számára a ténylegesen megvalósítható energiaköltségek optimalizálására.

FUTURE-NUANCE üzletág feladata, hogy egy kiválasztott területen az energiahatékonyságot növelő és az energiaköltségeket csökkentő szolgálatásokat vagy berendezéseket, eszközöket biztosítunk. Jelenleg az alábbi területeken szállítunk energiahatékonyság növelő eszközöket:

    • világítástechnika
    • energia monitoring rendszer – almérések
    • sűrített levegő felhasználás hatékonyság vizsgálatok – kompresszor hatékonyság, szivárgás vizsgálatok.

ENERGIAHATÉKONYSÁG A FENNTARTHATÓSÁGÉRT

a Future Energy Kft. mottója

Impresszum

A jelen honlap tartalmáért felelős:

Future Energy Kft.
Csillaghegyi út 32-34.
1037 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 436 5171
Fax +36 1 436 5172

E-mail: info@futurenergy.hu

Képviseletre jogosult személyek:

Cégnév: Future Energy Kft.
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégbejegyzési szám: 01-09-708660
Adószám: 12893540-2-41
EU adószám: HU12893540

Központi levelezés: info@futurenergy.hu
Képviseletre jogosult: Halbritter Tamás

Adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalók
A személyes adatok kérése és feldolgozása során betartjuk a törvényi rendelkezéseket.

Biztonság
A Future Energy Kft. műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy az általunk kezelt adatokat megvédjük a véletlen vagy szándékos rongálás, manipuláció, elvesztés vagy jogosulatlan személy hozzáférése ellen. Ezeket a biztonsági intézkedéseket az új műszaki lehetőségeknek megfelelően folyamatosan továbbfejlesztjük. Internetes oldalaink hivatkozásokat tartalmazhatnak más szolgáltatók internetes oldalaira. Adatvédelmi tájékoztatásunk nem vonatkozik ezekre az internetes oldalakra.

A Future Energy honlap tartalma
A Future Energy Kft. kötelezettségvállalás és a teljesség igénye nélkül lehívás vagy letöltés céljából bocsát rendelkezésre a Future Energy honlapon bizonyos információkat és szoftvereket (esetleg dokumentációkkal együtt). Future Energy Kft. jogosult a Future Energy honlap működtetését bármikor teljesen vagy részben, előzetes tájékoztatás nélkül szüneteltetni, vagy annak tartalmát módosítani. A Future Energy Kft. az internet és a számítógépes rendszerek jellege miatt nem vállal szavatosságot a Future Energy honlap folyamatos rendelkezésre állásáért.

Szellemi tulajdon
Tilos a Future Energy Kft. előzetes, írásos engedélye nélkül információt, márkanevet és egyéb tartalmakat a Future Energy Kft. honlapjáról módosítani, másolni, sokszorosítani, értékesíteni, bérbe adni, használni, kiegészíteni vagy másként hasznosítani.

Hivatkozások és linkek
A Future Energy honlap harmadik személy honlapjára mutató hivatkozásokat és linkeket (hiperlinkeket) tartalmazhat. A Future Energy Kft. nem vállal felelősséget ezen honlapok tartalmáért és nem tulajdonítja sajátjának ezeket a honlapokat és azok tartalmát, mivel a Future Energy Kft. nem ellenőrzi a hivatkozott információkat és nem felel az ott rendelkezésre bocsátott tartalmakért és információkért. A hivatkozott honlapok használata a felhasználó saját kockázatára történik

Környezetvédelem 

az általunk forgalmazott energiamegtakarítási, energiahatékonysági rendszerek és tanácsadói tevékenységünk csökkentik a felhasználandó energiamennyiséget, csökkentik az energia előállítása során keletkező káros anyagok kibocsátását is...

Cégünk 

"ENERGIAKÖLTSÉGEK csökkentése"
- a Future Energy Kft. mottója.
Cégünk az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikai rendszer integrátor olyan irányítási és szabályzási eljárásokat és technológia megoldásokat tervez valamint ehhez szállít eszközöket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését...

Impresszum 

Future Energy Kft.
Gyula u. 17. 
1039 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 436 5171
Fax +36 1 436 5172