Rólunk

Rólunk

Környezetvédelem

az általunk forgalmazott energiamegtakarítási, energiahatékonysági rendszerek és tanácsadói tevékenységünk csökkentik a felhasználandó energiamennyiséget, csökkentik az energia előállítása során keletkező káros anyagok kibocsátását is.

A fosszilis energiahordozók (kőszén, kőolaj, földgáz) nem a megújuló energiaforrások körébe tartoznak. A villamosenergia termelésben igen sok helyen használják ezeket, amelyek elégetése során olyan égéstermékek kerülnek a levegőbe, amelyek nagymértékben hozzájárulnak az üvegházhatáshoz. A Kyoto-i Egyezmény egyértelmű állásfoglalást közöl a levegőbe juttatott üvegházhatást fokozó gázok csökkentéséről.

Felhasználóink ennek következtében könnyebben megszerezhetik az ISO 14001-es minősítést, továbbá a felvállalt CO2 csökkentésre vonatkozó éves céljaikat könnyebben teljesíthetik, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez.

Cégünk

Cégünk az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikai rendszer integrátor olyan irányítási és szabályzási eljárásokat és technológia megoldásokat tervez valamint ehhez szállít eszközöket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését.

A küldetést két üzletág keretében valósítjuk meg:

FUTURECONSULT üzletág feladata a vállalati vagy intézményi energia vételezéstől – áram-, gázvásárlás – az energia felhasználási folyamatok felmérésén át, a lehetséges energiaköltség optimalizálási eljárások és eszközök meghatározásán és tervezésén át a kivitelezésig. A legmagasabb szintje, mikor a teljes energia menedzsment irányítási rendszer – ISO szabályozás – megvalósítjuk a vállalat más ISO irányítási rendszeréhez integráltan. Az energetikai tanácsadás területén olyan módszertani megközelítést alkalmazunk, amely képes a nemzetközi tapasztalatokat és a helyi adottságokat egyesítve az ügyfél számára a ténylegesen megvalósítható energiaköltségek optimalizálására.

FUTURENUANCE üzletág feladata, hogy az általunk vagy az ügyfél által meghatározott területen az energiaköltségeket csökkentő berendezéseket, eszközöket és technológiákat szállításunk. Jelenleg az alábbi területeken szállítunk energia hatékonyság növelő eszközöket:

    • világítástechnika
    • motorhajtás és -vezérlés
    • sűrített levegő kompresszor hatékonyság+szivárgás vizsgálat+javaslatok kidolgozása
  • energia monitoring

ENERGIAKÖLTSÉGEK csökkentése

a Future Energy Kft. mottója

Impresszum

A jelen honlap tartalmáért felelős:

Future Energy Kft.
Csillaghegyi út 32-34.
1037 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 436 5171
Fax +36 1 436 5172

E-mail: info@futurenergy.hu

Képviseletre jogosult személyek:

Cégnév: Future Energy Kft.
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégbejegyzési szám: 01-09-708660
Adószám: 12893540-2-41
EU adószám: HU12893540
Képviseletre jogosult: Halbritter Tamás

Adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalók
A személyes adatok kérése és feldolgozása során betartjuk annak az országnak a törvényi rendelkezéseit, amelyben az adatfeldolgozó szerv székhelye található.

Biztonság
A Future Energy Kft. műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy az általunk kezelt adatokat megvédjük a véletlen vagy szándékos rongálás, manipuláció, elvesztés vagy jogosulatlan személy hozzáférése ellen. Ezeket a biztonsági intézkedéseket az új műszaki lehetőségeknek megfelelően folyamatosan továbbfejlesztjük. Internetes oldalaink hivatkozásokat tartalmazhatnak más szolgáltatók internetes oldalaira. Adatvédelmi tájékoztatásunk nem vonatkozik ezekre az internetes oldalakra.

A Future Energy honlap tartalma
A Future Energy Kft. kötelezettségvállalás és a teljesség igénye nélkül lehívás vagy letöltés céljából bocsát rendelkezésre a Future Energy honlapon bizonyos információkat és szoftvereket (esetleg dokumentációkkal együtt). Future Energy Kft. jogosult a Future Energy honlap működtetését bármikor teljesen vagy részben, előzetes tájékoztatás nélkül szüneteltetni, vagy annak tartalmát módosítani. A Future Energy Kft. az internet és a számítógépes rendszerek jellege miatt nem vállal szavatosságot a Future Energy honlap folyamatos rendelkezésre állásáért.

Szellemi tulajdon
Tilos a Future Energy Kft. előzetes, írásos engedélye nélkül információt, márkanevet és egyéb tartalmakat a Future Energy Kft. honlapjáról módosítani, másolni, sokszorosítani, értékesíteni, bérbe adni, használni, kiegészíteni vagy másként hasznosítani.

Hivatkozások és linkek
A Future Energy honlap harmadik személy honlapjára mutató hivatkozásokat és linkeket (hiperlinkeket) tartalmazhat. A Future Energy Kft. nem vállal felelősséget ezen honlapok tartalmáért és nem tulajdonítja sajátjának ezeket a honlapokat és azok tartalmát, mivel a Future Energy Kft. nem ellenőrzi a hivatkozott információkat és nem felel az ott rendelkezésre bocsátott tartalmakért és információkért. A hivatkozott honlapok használata a felhasználó saját kockázatára történik

Környezetvédelem 

az általunk forgalmazott energiamegtakarítási, energiahatékonysági rendszerek és tanácsadói tevékenységünk csökkentik a felhasználandó energiamennyiséget, csökkentik az energia előállítása során keletkező káros anyagok kibocsátását is...

Cégünk 

"ENERGIAKÖLTSÉGEK csökkentése"
- a Future Energy Kft. mottója.
Cégünk az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikai rendszer integrátor olyan irányítási és szabályzási eljárásokat és technológia megoldásokat tervez valamint ehhez szállít eszközöket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését...

Impresszum 

Future Energy Kft.
Gyula u. 17. 
1039 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 436 5171
Fax +36 1 436 5172