Nyíregyházi LEGO-gyár napelemparkot telepített

Nyíregyházi LEGO-gyár napelemparkot telepített

Nyíregyházi LEGO-gyár napelemparkot telepített

Energiafelhasználásuk 40-50 százalékát is fedezni tudják majd a gyártórészleg mellé kerülő napelemekből.

Napelemparkot épít a nyíregyházi Lego-gyár. A napelemeket a gyártórészleg melletti területre telepítik, várhatóan már jövő nyáron – közölte a vállalat hétfőn. A megújuló erőforrást felhasználó erőmű évente 4,6 megawatt energiát lesz képes előállítani, ami a gyár energiaszükségletének 40-50 százalékát tudja majd fedezni.

A beruházás hozzájárul a Lego csoport nemrég bejelentett vállalásához, mely szerint 2032-re 37 százalékkal csökkentik gyárak szén-dioxid-kibocsátását .

A cég céljai közé tartozik, hogy nem csak a működéséből – a gyárak, irodák, üzletek – származó kibocsátást csökkentse, ami az összes kibocsátásuk 10 százalékát teszi ki, hanem az ellátási láncok – a nyersanyag és a forgalmazás – energiafelhasználását is mérsékelje, ami a többi 90 százalék kibocsátásért felelős.

 

Hozzászólás írása

Az e-mail címe nem lesz publikálva. A kötelező mezők *-al vannak megjelölve.

Környezetvédelem 

az általunk forgalmazott energiamegtakarítási, energiahatékonysági rendszerek és tanácsadói tevékenységünk csökkentik a felhasználandó energiamennyiséget, csökkentik az energia előállítása során keletkező káros anyagok kibocsátását is...

Cégünk 

"ENERGIAKÖLTSÉGEK csökkentése"
- a Future Energy Kft. mottója.
Cégünk az energiaköltségek optimalizálása területén, mint energetikai rendszer integrátor olyan irányítási és szabályzási eljárásokat és technológia megoldásokat tervez valamint ehhez szállít eszközöket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hatékony és költségcsökkentő energiafelhasználáshoz, és jelentős mértékben segítik az üvegházhatást fokozó gázkibocsátás csökkentését...

Impresszum 

Future Energy Kft.
Gyula u. 17. 
1039 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 436 5171
Fax +36 1 436 5172